Sildene skal spises med rigeligt væske

Profilbillede
Søren Martin Mørch

Den sidste dag i uge 30 sluttede Bindslev Harmonika-Træffet, - altid af med sildebord.

Alt det er historie nu, og man kan kun håbe, at de ildsjæle som har sat sig for, at få det nyt tiltag, - Bindslev Ny Musikfestival sat i søen fra næste år, vil lykkedes.

Formand for den ny Musikfestival i Bindslev, har tidligere ved flere møder fremført – Bindslev Harmonikatræf kan ikke fortsætte, da der bliver drukket for lidt øl og snaps. Træffet er lukket ned efter ca. 35 år, som værende det største træf i Danmark.


Da jeg var i Bindslev i dag, aflagde jeg min gamle spille ven Herman Thomsen et besøg. Herman var med i ”De Gråsprængte” fra 1986 til 2016. \"Herman, hvad er problemet med, at vi ikke mere skal til harmonikatræf i Bindslev. De siger at der blev drukket for lidt?\"

Det må der kunne gøres noget ved! - Min nabo, som er tilflytter, han har gjort noget ved problemet. En dag her i foråret kom han over for at snakke: \"Do Herman, ved do hvad jeg har lavet her i vinter? Jeg har gået i aftenskole henne på skolen, i læren om ølbrygning. Vi har lært noget om Skagens øl, - Det har du nok smagt Herman. Vi har også prøvet at smage på øl fra Løkken Bryghus,- den må du ha` smagt Herman, NEJ. – Men så Vendia øl fra Hjørring, - a` siger stadig nej,!\"


\"Men no vil a` gerne høre dig kære nabo. – Kender du Jens Peter henne fra Bettebyvej, - han er tørstig. Han er så tørstig, at han kan drikke en hel flaske snaps, når han om tirsdagene aflægger din kone et besøg, - medens du er i aftenskole.\"


Kilde: Svend Høholt Jensen