Oplev kreativitet og musik med Albert Reinholdt Østergaard i Bindslev

dato

Tag del i en unik oplevelse, når Albert Reinholdt Østergaard bringer sin passion for strik og musik til Tversted Skole. Fra en musikalsk strikkefortælling til en kreativ workshop, kan du deltage i to enestående arrangementer, der kombinerer kunstneriske udtryk og personlig udvikling.

Musikalsk strikkefortælling: Bær Dine Fejl

Søndag den 13. oktober kl. 16:00 kan du opleve Albert Reinholdt Østergaards prisbelønnede musikalske strikkefortælling, Bær Dine Fejl. Med sin kontrabas, Ælse, skaber Albert en intim atmosfære, der hylder menneskelig skrøbelighed. Aftenen er fyldt med humoristiske fortællinger om strik og musik, og hvordan disse kunstformer kan være helende. Arrangementet inkluderer fællessang og fortællinger om Alberts egen rejse med temaer som mobning og selvværd.

Workshop i improvisationsstrik

Mandag den 14. oktober kl. 13:30 kan du deltage i en workshop med Albert, hvor du lærer at designe dine egne trøjer gennem improvisationsstrik. Med en legende tilgang til strik, vil Albert guide dig gennem teknikker, der gør det muligt at skabe unikke strikkedesigns. Workshoppen byder på tegning, strikkeprøver, og filosofien bag improvisation i både strik og musik.

Praktisk information
Musikalsk strikkefortælling:
Dato: Søndag den 13. oktober 2024
Tid: Kl. 16:00-18:00
Sted: Tversted Skole, Skolevej 13, Tversted, 9881 Bindslev
Entré: 250 kr (inkl. et glas vin)
Antal deltagere: Max. 40
Workshop i improvisationsstrik:
Dato: Mandag den 14. oktober 2024
Tid: Kl. 13:30-17:00
Sted: Tversted Skole, Skolevej 13, Tversted, 9881 Bindslev
Entré: 375 kr (inkl. kaffe/te og garn til strikkeprøver)
Antal deltagere: Max. 15
Kontakt: lb@isagerstrik.dk / 98931593



Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut