Nyt fra Bindslev i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Bindslev er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Bindslev – narkopåvirket bilist uden forsikring anholdt

Nordjyllands Politi standsede en bilist til kontrol på Hirtshalsvej i Bindslev torsdag den 20. januar om formiddagen. Betjentene traf her føreren – en 30-årig mand – som hurtigt vakte mistanke til påvirket kørsel, da han så ud til at have indtaget euforiserende stoffer.

En narkometertest understregede betjentenes mistanke. Bilisten havde tilsyneladende indtaget euforiserende stoffer forød for kørslen. Personbilen havde derudover ikke den lovpligtige forsikring, og føreren havde glemt at medbringe hans kørekort.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for narkopåvirket kørsel, mangel på forsikring samt mangel på at medbringe sit kørekort. En blodprøve blev efterfølgende udtaget som bevismateriale i sagen.

 

Frederikshavn & Randers NV – spirituspåvirkede trafikanter på knallert anholdt

Spirituskørsel – dét blev en 36-årig knallertfører sigtet og anholdt for, da han blev standset til kontrol på Kløvervej i Frederikshavn. Grundet mistanke til påvirket kørsel instruerede politiet ham i at deltage i en alkometertest. En test, der gav udslag. Knallertføreren havde en promille over den lovlige grænse på 0,5.

Politiet sigtede og anholdt derfor knallertføreren for spirituskørsel.

Senere samme dag standsede politiet en knallertfører til kontrol på E45 i nærheden af Randers NV. Denne knallertfører – en 45-årig mand – kørte på en uindregistreret knallert. Han vakte desuden mistanke til påvirket kørsel, hvorfor man udførte en alkometertest. Hans promille var over 0,5.

Politiet sigtede og anholdt derfor også denne knallertfører for spirituskørsel.

 

Vrå – bilist sigtet for kørsel i frakendelsestiden

Torsdag den 20. januar om aftenen standsede politiet en bilist til kontrol på Vrejlev Klostervej i Vrå. Efter nærmere undersøgelse kunne betjentene se, at bilisten – en 23-årig mand – ikke havde gældende førerret til personbil. Hans førerret var blevet inddraget i forbindelse med en tidligere hændelse. 

Politiet sigtede derfor bilisten for kørsel i frakendelsestiden. Adspurgt erkendte den sigtede at være frakendt førerretten til personbil.

 

Kjemtrup – indbrud i bolig

Mellem torsdag den 6. januar kl. 00:00 og torsdag den 20. januar kl. 12:40 begik en ukendt gerningsmand indbrud i en bolig på Bratbjergvej i Kjemtrup. Der er på nuværende tidspunkt ikke meldt noget stjålet i forbindelse med indbruddet.

Har du set mistænkelig færden på Bratbjergvej i Kjemtrup? Kontakt politiet på 114.

 

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer.
Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

 

Skagen – tyveri fra varebil

Mellem onsdag den 19. januar kl. 16:00 og torsdag den 20. januar kl. 06:40 fandt et tyveri sted på Poppelvej i Skagen, hvor en ukendt gerningsmand brød ind i en parkeret varebil. Blandt de stjålne genstande var batteriværktøj af mærket Milwaukee.

Har du set mistænkelig færden på Poppelvej i Skagen? Kontakt politiet på 114.

 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi