Nyt fra Bindslev i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Bindslev er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Indbrud i villa

Natten mellem lørdag og søndag blev der lavet indbrud i en villa på Kongstedlundvej i Aalborg SV. Gerningspersonen havde skaffet sig adgang ved at bryde et vindue op med et koben. Inde i villaen var der to værelser, der var gennemrodet. Ved indbruddet blev der stjålet smykker til en værdi på omkring 70000,- kr. Der er sikret DNA spor fra stedet.

Solouheld

Lørdag nat ca. kl. halv to skete der et færdselsuheld på Bygholmvejlevej i Gøttrup ved Fjerritslev. En personbil kørte i retning mod sydøst, da der pludseligt sprang et rådyr ud på vejen. Føreren forsøgte at undvige en påkørsel, og mistede derved herredømmet over bilen og kørte over i modsatte vognbane og ramte et autoværn. Det skete ingen personskade ved uheldet.

Netop i denne tid går jagtsæsonen på rådyr ind og det betyder uro for dyrene. Så vær opmærksom når I kører i områder, hvor der kan være rådyr.

Brand i villa

Lørdag middag kl. 1241 modtog politi og brandvæsen en anmeldelse om, at der var opstået brand i et hus på Vestbygade i Smorup ved Nørager. Det skulle dreje sig om en brand i et stuehus på en gård. Det viste sig, at være en halv liters gasflaske, der havde stået for tæt på en brændeovn og derved var eksploderet. Der var således ikke gået ild i noget.

Blandede sig i en politiforretning

Natten til søndag en halv times tid efter midnat var en af politiets patruljer til stede på Stadion Alle i Bindslev ved Hjørring. Patruljen var i færd med en anden politiforretning, da en kvinde mente, at hun skulle tage del i det også. Hun blev gentagne gange pænt bedt om at forlade stedet. Det havde ingen virkning. Til gengæld mente hun, at politiet var ”nogle f….. magtliderlige svin”. Det endte med, at hun blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og nu kan se frem til en bøde for forholdet.

Spirituskørsel

Natten til søndag kl. 0148 bemærkede en patrulje en bil, der kørte ad Universitetsparken i Aalborg Øst. Bilen blev standset og ved nærmere kontrol konstaterede patruljen, at føreren var så beruset, at han ikke måtte køre bil. Kørekortet blev inddraget på stedet. Der blev udtaget en blodprøve til endelig bestemmelse af promillen.

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi