Nordjyllands Politi: Seneste nyt fra Bindslev - torsdag den 14. januar

Profilbillede
dato

Bindslev er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Indbrudstyv anholdt efter hurtig efterforskning

Natten mellem mandag og tirsdag, d. 11. –  12. januar 2021, var der indbrud på Hobro Postkontor i Adelgade. Ved indbruddet blev der stjålet flere forsendelser, mobiltelefoner og kontorudstyr, men man kunne ikke konstatere, hvordan det var lykkedes for gerningsmanden at komme ind. Læs hele indlægget her

 

Mistænkeligt forhold

Onsdag eftermiddag kl. 1703 modtog politiet anmeldelse om, at to personer kastede noget ned fra gangbroen, der går over Ny Nibevej ved Lindborgvej i Skalborg. Der blev sendt en patrulje til stedet. Ved nærmere undersøgelse viste det sig, at de formentlig  havde kastet med sne ud fra gangbroen. Det lykkedes ikke patruljen at finde nogle personer på stedet.

 

Indbrud i lejlighed

I perioden imellem kl. 1830 og 2200 blev der lavet indbrud i en lejlighed på Ågade i Aalborg. Gerningsmanden havde skaffet sig adgang til lejligheden ved at løsne nogle hasper på et vindue der vendte ud mod gaden. Hele lejligheden var gennemrodet og der blev stjålet en X-boks og i en Iphone. Der blev sikret spor fra gerningsstedet. 

 

Glatføreuheld

Onsdag eftermiddag skete der et materielt færdselsuheld på Barkholtvej i Bindslev. En personbil kørte mod vest i Bindslev ,og i en kurve var der så glat, at bilen fortsatte ligeud og ned i grøften. En passager i bilen slog hovedet op i forruden og blev kørt til skadestuen. Heldigvis kunne pågældende forlade skadestuen efter endt undersøgelse og uden behandling.

2.166 hastighedssager: "Det går alt for stærkt for alt for mange"

Ned, ned, ned. Farten skal ned. Det er den livsvigtige formaning fra Færdselsafdelingen hos Nordjyllands Politi, der i årets første uge har noteret hele 2.166 hastighedsovertrædelser i politikredsen.
Kontrollerne var en del af en national indsats.

Læs hele opslaget her

 

 

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi