Kilde: Nordjyllands Politi Lørdag d. 20. jun. 2020 - kl. 06:00

Nordjyllands Politi: Nyt fra Bindslev - fredag den 19. juni

Bindslev er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Coronasmitte.dk – Coronavirus/covid-19 i Danmark


De danske myndigheder har samlet alle informationer om coronavirus/COVID-19 på coronasmitte.dk. Hvis du ikke finder svar på siden, kan du ringe til den myndighedsfælles hotline på: 7020 0233.
Klik her for at læse mere på coronasmitte.dk

 

Aalborg – musik til ulempe dæmpet af patruljer


Nordjyllands Politi oplever i øjeblikket flere anmeldelser om musik til ulempe. Nordjyllands Politi har i den forbindelse sendt patruljer ud til flere adresser i det seneste døgn for at dæmpe musikken.

Torsdag den 18. juni om aftenen blev høj musik til gene for nabolaget anmeldt fra Østre Anlæg i Aalborg. ”Så højt, at det var som en festival”, lød anmeldelsen. En patrulje blev derfor tilsendt stedet, hvor de traf samtlige personer. Vedkommende blev instrueret i, at de skulle dæmpe musikken, hvilket de gjorde.

På Samsøgade i Aalborg blev fest med råbende stemmer og høj musik for åbne vinduer anmeldt fredag den 19. juni efter midnat. En patrulje blev tilsendt stedet, hvor de traf 6-7 personer. Vedkommende blev instrueret i at dæmpe for musikken, hvilket de gjorde.

Fredag den 19. juni kl. 02:00 blev en fest med høj musik og fællessang for åbne vinduer anmeldt på Istedgade i Aalborg. En patrulje blev tilsendt stedet, hvor de traf festens personer. Vedkommende blev instrueret i at slukke for festen, hvilket de gjorde. Der faldt derefter ro på i området.

 

Fest med omtanke – skru ned, når det bliver sent

Dine naboer er måske ikke lige så festglade sent om natten, som du er. Fest med omtanke, og husk at skrue lidt ned, når det bliver sent. Hvis man selv er akut generet af støj – herunder høj musik sent om natten – og det ikke hjælper med venlige henstillinger, så kan man kontakte politiet på 1-1-4 og anmelde det.

 

Vester Tversted – indbrud i sommerhus


Tre lamper blev stjålet ved indbrud i et sommerhus i den nordlige del af Vester Tversted mellem torsdag den 4. juni kl. 00:00 og torsdag den 18. juni kl. 11:00. Indbrudstyven fik adgang til huset ved at bryde hoveddøren op og forlod gerningsstedet ad samme vej.

 

Har du set mistænkelig færden i den nordlige del af Vester Tversted? Kontakt politiet på 114.

 

Indbrudstyvene slår til, når du er på sommerferie
– hent Nabohjælps app og forebyg hvert 4. indbrud

Nabohjælp er en af de mest effektive metoder til at undgå indbrud. Faktisk så effektiv, at det forebygger op mod hvert 4. indbrud. Med Nabohjælps nye, gratis app er det blevet endnu nemmere at være nabohjælper. 
 
Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

 

Bindslev – narkopåvirket bilist anholdt


Fredag den 19. juni tidligt om morgenen blev en 27-årig bilist standset af politiet på Sønderbro udfor Bindslev. Grundet mistanke til påvirket kørsel blev bilisten instrueret i at deltage i en narkometertest. Testen gav udslag for, at bilisten var påvirket af euforisende stoffer. Derudover observerede politiet, at bilisten ikke havde førerret til personbil. Derfor blev bilisten sigtet og anholdt for kørsel under påvirkning og kørsel uden førerret.

 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Mød redaktionen
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Eline Krarup ek@vores-mediehus.dk