Mini er en fin start på jubilæumsfestlighederne

Foto: Fortuna Hjørring.
dato

Dana Cup Mini – en nyskabelse, der har premiere i Dana Cups jubilæumsår – har sat festlighederne omkring den 40. Dana Cup i gang på fornem vis.

Turneringen blev fløjtet op Kristi Himmelfartsdag, og når sidste fløjt lyder lørdag sidst på eftermiddagen er der spillet 120 kampe på banerne i Park Vendia – det centrale Dana Cup-område.

Der er tilmeldt 60 hold fra 4 nationer til årets Dana Cup Mini. Tallene er beskedne i forhold til den traditionelle Dana Cup, hvor der i år til Dana Cup nummer 40 er omkring 1100 hold, men det bevises, at og noget, der er mindre kan være godt. Deltagerne i Dana Cup Mini er mellem 10 og 16 år.

-Dana Cup har med såvel forventning som spænding set hen til denne mini-turnering. En premiere på noget sådant er altid forbundet med en vis usikkerhed, men jeg føler, at er vi er blevet godt modtaget hos klubber herhjemme, i Norge, Tyskland og England, siger direktør i Dana Cup Jette Andersen.

-Aktiviteten på banerne og i svømme-og sportshaller mellem kampene har været livsbekræftende, og jeg ser frem til det næste par dage hvor samtlige hold – begge dage skal to gange på banen. For Dana Cup er det tillige en stor opmuntring, at der er et formidabelt samarbejde mellem Fortuna og denne klubs støtteforening – Dana Cup. Fortuna-spillere og forældre bakker op om arrangementet og bemander boder, stande og spisesal, ligesom de er med til at skabe liv omkring banerne.

Turneringen fortsætter fredag og lørdag, hvor der begge dage spilles fra 8:30 til 18:00

Kilde: Fortuna Hjørring
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.