Hjørring Kommune fejrer driftsoverskud og godkender planer om ny musikskole

Foto: Hjørring Kommune.
dato

Nyt fra Hjørring Kommune: Driftsoverskud og grønt lys til ny musikskole

Hjørring Kommunes regnskab for det forgangne år viser et positivt driftsoverskud på 16,8 millioner kroner, som er et resultat af en samlet regnskabsomsætning på cirka 5 milliarder kroner. Borgmester Søren Smalbro præsenterede denne positive økonomiske udvikling, som er opnået på trods af behovet for besparelser, stigende prisniveauer forårsaget af inflation, og et øget pres på diverse offentlige ydelser gennem det seneste år.

I en anden glædelig udvikling for kommunens borgere, blev det på et byrådsmøde afholdt onsdag, før offentliggørelsen af artiklen, besluttet at give grønt lys til etableringen af en ny musikskole. Denne skole vil blive placeret på Teaterpladsen i umiddelbar nærhed af Vendsyssel Teater og Banegården, hvilket placerer den centralt i Hjørring.

Til trods for at anlægssummen for den nye musikskole er højere end den oprindeligt beregnede i 2019, anses det stadig for at være en tidssvarende investering når man tager inflationen i betragtning. Dette udspil har modtaget bred opbakning i byrådet og tegner et lovende billede for fremtidens musikalske uddannelse i området.

Borgmester Søren Smalbro ønskede i slutningen af sit budskab alle borgere en glædelig påske. Han opfordrede til at nyde de små øjeblikke med nærmeste og finde glæde i denne særlige tid.

http://hjoerring.dk/nyt-og-presse/nyheder/2024/mar/nyt-fra-borgmesteren-marts-2024

Kilde: Hjørring Kommune