Hirtshals forbedrer turistoplevelsen med ny vejvisning og lokalsamfundets historier

Foto: Hjørring Kommune.
dato

Hirtshals hilser besøgende velkommen med frisk skiltning og lokalt engagement

Hirtshals byder nu velkommen til byens gæster med helt ny skiltning, designet til at hjælpe turister og andre besøgende med at navigere byen lettere. Dette tiltag er en del af konceptet for Wayfinding på Vestkysten og har til formål at fremhæve lokale attraktioner og historier.

Fredag den 22. marts kl. 14.00 blev den nye skiltning offentliggjort med en traditionel snoreklipningsceremoni. Dette event bød ikke kun på den officielle indvielse, men også på en guided spadseretur i Hirtshals’ bymidte. Deltagerne fik mulighed for at opleve de nye skilte på nært hold og høre de spændende lokale historier, der knytter sig til dem.

Efter gåturen kunne alle fremmødte nyde kaffe og kage i Byens Sal, Det Gamle Rådhus, Hirtshals, hvor fællesskab og lokale anekdoter var i højsædet.

Projektet med den nye skiltning er støttet af Partnerskab for Vestkystturisme, Dansk Kyst- og Naturturisme og Realdania. Hirtshals Turisme, Byforum og Hirtshals Handel & Erhverv har spillet en nøglerolle i udviklingen af projektet, illustrerende et stærkt lokalt samarbejde.

Denne initiativ er et klart tegn på Hirtshals' engagement i at forbedre oplevelsen for byens gæster og styrke forståelsen for lokalområdet gennem interaktiv og informativ skiltning.

http://hjoerring.dk/nyt-og-presse/nyheder/2024/mar/har-du-set-de-nye-roede-skilte-i-hirtshals

Kilde: Hjørring Kommune