E.ON Drive Infrastructure åbner lynladestation med åbne vidder ved Keramikcaféen i Lønstrup

E.ON Drive Infrastructure Denmark lynladere ved Keramikcaféen, Vennebjerg Mølle (Foto: E.ON Drive Infrastructure Denmark)
dato

Elbiler triller i stigende grad forbi Martin og Kerstin i Keramikcaféen i Lønstrup. Med fire nye lynladeudtag og fire nye byladeudtag, vil caféen sammen med E.ON Drive Infrastructure Denmark øge mulighederne for opladning i det danske ferieland.

Salget af elbiler er fortsat i vækst. Ifølge Danmarks Statistik steg bestanden af elbiler i Danmark med hele 54 procent i 2023, og senest opgørelse viser mere end 300.000 danskindregistrerede elbiler rundt på det danske vejnet.

”Som nordjyde glæder det mig, at vi kan bistå i det nordjyske med ladestandere, da det længe har været et ønske fra vores side, at få sat endnu mere strøm til Hjørring Kommune. Velviljen fra gode lokale partnere betyder enormt meget, og vi må sige lokalområdet virkelig har været i stødet, for vi kunne nå at få ladestandere op her i påsken 2024,” siger Anders Krag, Head of Business Development Europe i selskabet E.ON Drive Infrastructure, der står for opsætning og drift af ladestander i 10 europædiske lande. 

Ved færdiggørelsen af projektet lige inden påskeferien starter, vil der i første omgang være fire 150 kW lynladeudtag og fire 22kW byladeudtag, der kan lade en bil fra 10%-80% på mellem 20 minutter op til seks timer alt efter bilens ladekurve.

”I partnerskabet med E.ON Drive Infrastructure får vi en spændende europæisk partner til opladning. Vi kan se det bliver mere og mere efterspurgt, og vi vil gerne løfte en del af opgaven at få udfaset fossile brændstoffer. Valget af E.ON Drive Infrastructure var ligetil, for med deres anderledes tilgang, responstider og iver for at få sat ladestandere op her i Lønstrup og Hjørring Kommune, har de jo vist, at de vil området, ligesom som vi vil. Vi er glade for at kunne tilbyde opladning til alle vores gæster, og de som blot ønsker at nyde de åbne vidder, vi har her i det nordjyske” siger Martin og Kerstin, der er ejerne af Keramikcaféen i Lønstrup ved Vennebjerg Mølle.  

I et godt partnerskab mellem forsyningsselskabet Nord Energi og E.ON Drive Infrastructure Denmark er der nu sat strøm på ladestanderne, så alle kan blive ladt godt op, mens de nyder de åbne vidder, lidt godt til ganen og det nordjyske ferieland til dynamiske priser.

Kilde: E.ON Drive Infrastructure Denmark
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.