Ejvind driver den lokale ejendomsmæglerbutik med stor lidenskab: "Min butik i Tversted er mit hjertebarn"

Indehaver Ejvind Just og og salgstrainee Celina Julskov Henriksen (Foto: RealMæglerne Ejvind Just)
Profilbillede
dato

I Tversted ligger RealMæglerne, der er drevet af den erfarne ejendomsmægler Ejvind Just. Med en brændende passion for sit fag og en dybfølt dedikation til lokalsamfundet, har Ejvind skabt en virksomhed, der går ud over det sædvanlige i sin tilgang til bolighandler.

Ejvinds rejse som selvstændig ejendomsmægler begyndte i Hjørring, før den førte ham til Tversted, hvor han i dag driver sin butik på Østervej 2D. Hans vision var klar fra starten: At skabe en virksomhed, der så på hvert boligsalg med friske øjne og forstod, at ingen sager er ens.

For Ejvind handler det ikke kun om at lukrere på transaktioner, men om at forstå, at ethvert boligsalg er en betydningsfuld begivenhed i folks liv.

"Et boligsalg er en rigtig stor ting for mange," siger Ejvind og fortsætter: "Derfor er det vigtigt at lægge både følelser, tid og al sin viden i hvert enkelt forløb."

Butikken som hjertebarn
Gennem årene har RealMæglerne i Tversted været vidne til både opture og udfordringer på markedet.

"Jeg havde allerede en del erfaring fra faget, da jeg åbnede butikken i Tversted. Siden har butikken huset både en masse opture og også dannet rammerne for tider, hvor markedet har været udfordret og vi har måtte tænke i andre baner," siger Ejvind, og erklærer sin kærlighed til butikken.

"Min butik i Tversted er mit hjertebarn, og jeg bruger alle midler jeg har for udvikling og fokusere hver dag på at blive bedre end i går."

Med en solid baggrund i branchen og en dedikeret tilgang til kundeservice har butikken etableret sig som en pålidelig aktør på det lokale marked. Men hvad adskiller RealMæglerne i Tversted fra andre ejendomsmæglere? Det spurgte vi Ejvind om:

"Vores ydmygeste opgave er meget simpel - at sætte til salg og få SOLGT. Vores værdier er ærlighed, tillid og stor grundighed. Vores mærkesag er at sætte en realistisk pris fra starten. Vi har et godt køberkartotek, som hos os kaldes ''Guldkøbere'' og derudover kan vi tilbyde online markedsføring ved hjælp af RealMatch," lyder det.

Det er boligdrømme, der sælges
Celina Julskov Henriksen, som er salgstrainee i butikken i Tversted, fortæller, at da hun første gang mødte Ejvind på kontoret i Tversted og gennem hele hendes oplæringsforløb, har Ejvind lagt meget vægt på, at de sælger boligdrømme.

"Da jeg var helt nystartet i faget og skulle på min første fremvisning, sagde Ejvind til mig inden jeg kørte afsted, at jeg skulle huske hvor stor en ting et boligsalg var, både for køber som skal ud og erhverve sig ny fast ejendom, men også for sælger. Og derfor sælger vi boligdrømme."

"Det er ikke blot en ejendom som sættes til salg, det er jo folks hjem med alle deres minder og hjemsted for en del af deres liv. Et kapitel som lukkes for at andre kan forelske sig i stedet og skrive det næste," lyder det fra Celina.

RealMæglerne i Tversted tilbyder salg af helårsboliger og sommerhuse i Vendsyssel. De er din lokale mægler i henholdsvis Tversted, Bindslev, Sindal, Ålbæk, Skiveren, Lodskovvad, Tuen, Uggerby, Hirtshals og Tornby. Med en solid forankring i området og et dybdegående lokalkendskab kan de skræddersy løsninger til enhver bolighandel.

"Vi specialiserer os i, at skræddersy en løsning til lige netop dig og dit boligsalg - for ingen sager er ens og hos os er din bolig ikke blot et sagsnummer," slutter Ejvind med at sige.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: RealMæglerne Ejvind Just