Dialogmøde i Hjørring styrker samarbejdet mellem frivillige og politikere

Foto: Hjørring Kommune.
dato

Invitation til dialogmøde for frivillige i det sociale felt med Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget i Hjørring

Hjørring Kommune og de frivillige indenfor det sociale felt inviteres til et dialogmøde, der er sat til at finde sted d. 02. april 2024. Mødet er et samarbejde mellem politikere fra Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget og frivillige, hvor målet er at fremme dialog og samarbejde.

Programmet for mødet inkluderer en velkomst ved Gurli Kirkedal fra Frivillighedens Huse og Mette Jakobsen fra Frivilligcenter Hjørring. Herefter vil Claus Mørkbak Højrup, formand for Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget, tale om udvalgets aktuelle arbejde med særligt fokus på det frivillige sociale område. Efterfølgende vil deltagerne blive inddraget i dialog ved bordene om personlige erfaringer, gode fortællinger og muligheder for samarbejde på tværs af sektorer.

Mødet inkluderer også en pause med en lille forfriskning før den afsluttende opsamling og tak for denne gang. Det er et unikt mulighed for frivillige at mødes ansigt til ansigt med politikere og dele viden og erfaringer.

Tilmelding til dette dialogmøde er nødvendig, og sidste frist for tilmelding er d. 18. april 2024. Det er muligt at tilmelde sig enten via telefonnummer 24 26 40 70 eller via email, hvor det er vigtigt at oplyse navn, telefonnummer, og hvilken forening man er frivillig hos. Med kun 80 tilgængelige pladser, er tilmeldingen baseret på først-til-mølle-princippet.

Arrangementet er organiseret af Frivillighedens Huse og Frivilligcenter Hjørring, som ser frem til en inspirerende aften med frugtbare diskussioner og godt selskab. Dette møde symboliserer en unik chance for at styrke båndene mellem frivillige og politikere indenfor det sociale felt i Hjørring Kommune.

http://hjoerring.dk/nyt-og-presse/nyheder/2024/apr/invitation-til-dialogmoede

Kilde: Hjørring Kommune