Det Bedste af Det Bedste på GALLERI TORNBY

Kilde: Galleri Tornby
Profilbillede
Michael Juul Sørensen

GALLERI TORNBY ved Tversted åbner den store og flotte Juleudstilling ”Det Bedste af Det Bedste” søndag den 22. november kl. 11.00, hvor vi bl.a. præsenterer nye malerier af anerkendte ukrainske Alina Maksimenko og russiske Galya Popova. Derudover har vi nøje har udvalgt de absolut bedste værker af galleriets anerkendte samt nye tilkomne kunstnere. Udover malerier og grafiske værker, kan der også opleves nye spændende skulpturer i bronze, glas og keramik. Faktisk er der rigtig meget godt unika kunst til julegaven samt unika glasengle til ophængning på juletræet mv.


Der foruden kan der gøres en god julehandel med galleriejerens private samling af malerier samt kunstnere der giver helt op til 50 % rabat som et juletilbud. Alt i alt en helt unik kunstudstilling… der er værd at køre efter!

Galleriets indehaver Kim Bernhard Tornby glæder sig meget til at modtage gæsterne i det stemningsfyldte galleri ved Tversted, hvor en duft af Jul og prægtig kunst samt julemusik, vil komme de besøgende gæster i møde.

Juleudstillingen kan opleves på søndage til og med den 20. december kl. 11 – 16, og efter aftale ved henv. på tlf.: +45 2489 7262.

Mød redaktionen
Profilbillede
Linnéa Funk lf@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Stine Juul Christensen sjc@vores-mediehus.dk
Flere artikler